Wij maken geweldige websites

Voor iedereen die een mooie, goedwerkende website wil die makkelijk te onderhouden is.

Mooie websites

Stel je bent net gestart als eenmansbedrijf en je wilt je online laten zien. Of je onderneming is hard gegroeid en je website moet nog meegroeien. Of je hebt een groot bedrijf en je hebt specialistische wensen. Je hebt een lijst met wensen en eisen en vraagt je af: is dat wel haalbaar? Wij hebben het antwoord: bij Schmeits websolutions wel. Wij maken een professionele website die voldoet aan al jouw wensen en de eisen van deze tijd.

Goed vindbaar

Zo’n mooie website wil je natuurlijk aan iedereen laten zien. Ook aan Google. Met Search Engine Optimalisatie, of SEO, zorgen we ervoor dat je hoog scoort in de organische zoekresultaten. Dat werkt het beste als we daar bij het ontwerp al rekening mee houden. Als we bij het bouwen de nieuwste technieken gebruiken. En als we de inhoud van je website zo structureren dat Google het op een presenteerblaadje krijgt. Bij Schmeits websolutions doen we dat gewoon standaard voor je. En dan hebben we ook nog onze Google certified marketingpartners achter de hand voor een complete onlinestrategie.

Geweldige websites - Wat wij doen

Betaalbaar

Wat kost dat dan, horen we je denken. Weet je dat we onze klanten ook op dat gebied vaak positief verbazen? Dankzij korte lijnen en minimale overhead houden we de kosten laag.

Meer weten over hoe wij werken? Kijk op onze over Schmeits pagina.

Recente projecten